Köszöntjük a Danubius Nemzeti Hajós Egylet weboldalán
„HÍV A DUNA” Tízevezős Amatőr és Egyetemi Regatta 2017

M E G H Í V Ó

„HÍV A DUNA” gróf Széchenyi István Tízevezős Amatőr Regatta és Országos Egyetemi Bajnokság

Kedves Egyleti Tagok! Régi és mai Evezősök! Evezős barátok!

Tisztelettel meghívunk Benneteket kedves családotokkal együtt a 27. gróf Széchenyi István Emlékverseny második fordulójára, amelyet cégek és intézmények amatőr csapatai, továbbá egyetemisták részére rendezünk fixüléses tízevezős hajókban.

Időpont: 2017. április 23. vasárnap
Hely: III. kerület Szent XXIII.János pápa park 
(a Hév Tímár utcai megállójától a gyalogos felüljárón keresztül Észak felé, az Árpád híd irányába – az UTE kajak kenu telepe mellett, autóval a Rozmaring étterem felől)
A verseny helyszíne: a park előtti Duna szakasza

 
Tisztújítási felhívás 2017

Idén májusban tisztújító közgyűlés lesz, ami azt jelenti, hogy megválasztjuk az Elnökség tagjait a következő 5 éves megbízatásra. A közgyűlésen az egyesületi tagok szavazhatnak. Elnökségi tagnak bármely teljes jogú egyesületi tag megválasztható. A választás előtt szükséges, hogy az egyesület teljes tagsága megismerhesse az elnökségi jelölteket és az egylettel kapcsolatos terveiket, hogy a Közgyűlés megalapozott döntést tudjon hozni az új Elnökségről.

Fontos neked a Danubius, és tenni is akarsz érte? Elhivatottságot érzel, hogy a Danubiusban még jobbá tedd az evezést? Akkor jelentkezz Elnökségi tagnak, és a következő években előtted a lehetőség terveid megvalósítására!

 
Évadnyitó 2017 - Széchenyi István Emlékverseny és Nemzetközi Budapest Kupa

Április 1. Az evezősök nem fognak bolondozni - 4500 méteren kőkemény verseny várható az evezős évadnyitó regattán.

Rekordnevezés az evezős évadnyitón (sajtóanyag)

Futottál már teljes erőből Cooper tesztet, és amikor azt hitted, vége van, szóltak, hogy tegyél még rá 5 percet? Vagy próbáltál már 15 percen keresztül folyamatosan négyütemű fekvőtámaszozni, és amikor azt hitted, letelik az idő, kiderült, hogy elnézted, mert még hátra van 3 perc? A 4500 méteres evezős verseny körülbelül pont ilyen élmény. Ez vár arra a közel 700 főre, aki idén is vállalkozott, hogy teljesítse a nemzetközi Budapest Kupa Regatta 4500 méteres távját, amely az Óbudai-sziget északi csücskétől indul, a sziget menti Duna ágat követi, és a Margitsziget budai oldalánál kikötött, a Danubius Nemzeti Hajós Egylet Wesselényi Csónakházának vonalában végződik.

2017-ben rekord számú nevezés érkezett a Danubius Nemzeti Hajós Egylet, a Budapesti Evezős Szövetség és a Magyar Evezős Szövetség által megrendezésre kerülő evezős évadnyitó 27. Gróf Széchenyi István emlékverseny és 7. Nemzetközi Budapest Kupa Regattára. A rendezvény fővédnöke: Tarlós István, Budapest főpolgármestere, védnöke Bús Balázs, a III. kerület és dr. Láng Zsolt II. Kerület polgármesterei. Biztosra vehető, hogy a 12 országból érkező 77 csapat, 620 versenyzője, akik között a legfiatalabb 14, a legidősebb 68 éves, nem fog bolondozni április 1-én, hanem várhatóan óriásit küzd majd a vándorkupáért.

 
Gyászhír

Mély megrendüléssel tudatjuk a Danubius Nemzeti Hajós Egylet tagjaival és az evezős sport kedvelőivel, hogy Egyletünk TISZTELETBELI ELNÖKE, a Magyar Sport Szövetség egykori elnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Evezős Szövetség egykori elnökségi tagja, DR. GELLAI IMRE, 2017. január 6-án, 84 éves korában elhunyt.

 
Adó 1% 2017

Kérünk Benneteket, támogassátok céljaink megvalósítását személyi jövedelemadótok 1%-ával!
Adószámunk: 19009636-1-41
Köszönjük!


 
B.Ú.É.K. 2017!


 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 21