DNHE Évadzáró Klubnap

Hagyományainkhoz híven, az idei évben november 4-én szombaton kerül megrendezésre a Danubius hagyományos évadzáró háziversenye, amelynek programja már elérhető honlapunkon.

Időpont, hely:2017. november 4. szombat, Danubius NHE klubház, Bp. Margitsziget, Művész sétány

09:00-10:30: Játék a kicsiknek Bóka Örs, és Kőrös Tamás vezetésével. Társadalmi munka a nagyoknak Karácsony Tibor, és Lovász Benedek irányításával (Klubház + garázs takarítás, rendrakás kertrendezés, ebéd előkészítés, …)

10:30: Vendégeink (szülők, érdeklődők) számára lehetőség a biztonságos fixüléses, tízevezős hajó kipróbálására (szülők, régi evezősök, kis gyerekek, …). Kormányos oktató: Hörcher Dániel

11:00: Nevezési határidő, sorsolás a házi versenyre (nevezési díj:500-Ft, ami az ebédre is jogosít). Jelentkezés Ficsor Lászlónál.

11:30-12:30: Evezős Házi Verseny. Jelentkezők létszámától függően 8+, 4x hajókban.

12:30: Eredmény hirdetés. Díjazás: TORTA !

13:00: Ebéd (virsli, zsíros kenyér, bográcsban főtt paprikás krumpli, tea + házi süti, köszönet érte, annak, aki hoz!). Az ebédre 500-Ft-ért azok is benevezhetnek, akik nem versenyeznek.

13:30-: Kötetlen beszélgetés, evezős DVD nézés, foci, …

Szülőknek lehetőség az edzőkkel és egymással való konzultációra. Régi evezősök baráti találkozója.

Minden érdeklődőt várunk szeretettel játszótársnak, versenyzőnek, szurkolónak!

Várjuk nevezéseiteket, esetleges kérdéseiteket: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címeken!


Jó szórakozást, és napsütéses szép időt kívánunk!

Danubius Nemzeti Hajós Egylet Elnöksége