M E G H Í V Ó „HÍV A DUNA” gróf Széchenyi István Tízevezős Amatőr Regatta és Országos Egyetemi Bajnokság

Kedves egyleti tagok! Régi és mai evezősök! Evezős-barátok!

Tisztelettel meghívunk Benneteket kedves családotokkal együtt a 26. gróf Széchenyi István Emlékverseny második fordulójára, amelyet cégek és intézmények amatőr csapatai, továbbá egyetemisták részére rendezünk fixüléses tízevezős hajókban.

Időpont: 2016. május 8. vasárnap
Hely: Danubius Nemzeti Hajós Egylet Wesselényi Csónakháza (Margitsziget, Hajós Alfréd sétány, a Nemzeti Sportuszodától északra)
A verseny helyszíne: a Margitsziget budai oldali Duna szakasza

Az ünnepélyes megnyitó 10:00 órakor lesz a Wesselényi Csónakházon.

A verseny az öt csillagos szállodák futamával veszi kezdetét, majd a hagyományos jótékonysági futam következik, amelyben a Down Alapítvány fiataljai vetélkednek egymással az öt csillagos szállodai dolgozók és a rendező, Danubius Nemzeti Hajós Egylet sportolói támogatásával. A rendezvény további érdekessége az a futam, amelyben baráti és családi csapatok mellett a Pilisi Gyermekotthon fiataljai is próbára teszik erejüket és evezős tudásukat. A nap további részében cégek, intézmények, önkormányzatok csapatainak szurkolhatunk.



Az Egyetemisták versenyére 13:30-kor, a Céges Döntőre 14.00 órakor kerül sor.

Eközben a további küzdelemből már kieső csapatok részére megkezdődik a hagyományos gulyás-parti a Wesselényi Csónakházzal szomszédos Főkert Nonprofit Zrt. kertjében. Gulyás jegyeket az ugyanitt, a már 9 órától működő büfében lehet vásárolni.

Délután aktív sportolási programot is kínálunk: evezést a biztonságos, fixüléses tízevezős hajóban és/vagy ergométer (evezős gép) kipróbálása.

Várunk Benneteket szeretettel!
Danubius Nemzeti Hajós Egylet elnöksége