Szabadidő sport - Kalendar

A hobbievezéshez szükséges egyik legfontosabb tudnivaló: hogyan kell időpontot foglalni a kalendarba.

Ha evezni szeretnék menni akkor első utam az internetre vezet, ahonnan előveszem a Google Calendart. (www.google.com/calendar). Itt találom meg azokat az időpontokat, amelyekre mások már lefoglaltak valamilyen, hajót, meghirdettek egy evezést.

 

Belépés:

Ahhoz hogy a saját (hobbievezős) naptárakat lássam, be kell lépnem a calendarba a csoportom felhasználónevével, jelszavával. Az Athen csoportnak és a kezdőknek saját felhasználója van. Látják ugyan egymásét, de a kezdők nem tudnak beírni az Athen csoportba, viszont azonban lehetséges a beírás.

 

 

  

Felület, Csatlakozás:

Amint beléptem találkozom a kalendar felületével. A kék bejegyzések az Athén csoportot, a pirosak a kezdőket jelzik. Az időpont neve mindig a foglalt hajó nevét tartalmazza, valamint annyi + jelet, ahány szabad hely van adott időpontban, adott hajóban. A bejegyzés részletei tartalmazzák a feliratkozottak neveit. A kalendarban alapvetően két lehetőségem van: Hajót foglalok/új evezést nyitok, vagy csatlakozom egy más által meghirdetett időponthoz. Ha csatlakozni szeretnék egy kiszemelt evezéshez, akkor jobb klikkel megnyitom szerkesztésre a bejegyzést és beírom a nevemet a résztvevők közé, illetve kitörlök egy + jelet a bejegyzés nevéből. Amint mentettem, máris helyet foglaltam magamnak.

 

  

Új bejegyzés:

Ha még üres időpontra vagy hajóra akarok foglalni, akkor egérrel lefelé húzva kijelölöm az intervallumot, az új bejegyzésbe beírom a foglalt hajó nevét és a rajtam kívül a hajóban még rendelkezésre álló helyeknek megfelelő +-okat is hozzáteszem. A részletekbe pedig beírom a nevemet. Mentés után megjelenik a bejegyzés a kalendárban és mások is hozzá tudják magukat adni.

 

 

Темные "Скачать hex редактор"локоны венчали украшенный гребнем "Скачать книгу солженицына один день ивана денисовича"шлем.

Ведь я перечислил все, что "Скачать microsoft office 2007 powerpoint"донес по телефону Онэ.

Задержитесь "Скачать ферму полная версия"в своем кабинете, "Звуки скачать стекло бьющееся"доктор.

Любимая,-крикнул я ей по-русски.

Казалось, что стоишь "Инструкция по установке windows 7"среди развалин "Девчата скачать фильм в цвете"древнего монастыря или на старом кладбище.

Эй-центр "Скачать с торрентом фильмы в качестве hd"и Би-центр "Скачать игры ранеток на компьютер"единственное, что внесли они "Фильм пираты карибского моря 3 скачать"в моделируемый ими мир, в отличие от земного.